Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Achter De Muren Zandpoort 12 in Deventer 7411 GE

Achter de Muren Zandpoort 12

7411 GE Deventer
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

EEN UNIEKE KANS:
EEN MIDDELEEUWSE WALTOREN MET 115 M2 INSPIRERENDE WERKRUIMTE TE HUUR

De middeleeuwse waltoren met ca 115 m2 kantoor-expositie- of werkruimte aan Achter de Muren Zandpoort komt binnenkort vrij. De waltoren ligt aan de rand van de binnenstad, vlakbij de parkeergarage Brink (voorheen Wilhelminabrug) en is uitstekend bereikbaar. De A1 is op 5 minuten afstand....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 115 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

EEN UNIEKE KANS:
EEN MIDDELEEUWSE WALTOREN MET 115 M2 INSPIRERENDE WERKRUIMTE TE HUUR

De middeleeuwse waltoren met ca 115 m2 kantoor-expositie- of werkruimte aan Achter de Muren Zandpoort komt binnenkort vrij. De waltoren ligt aan de rand van de binnenstad, vlakbij de parkeergarage Brink (voorheen Wilhelminabrug) en is uitstekend bereikbaar. De A1 is op 5 minuten afstand.

Het Rondeel heeft op de weergang een werkruimte van 24 m2, dat aansluit op het terras op de waltoren. Op de begane grond bevindt zich een ruimte van 57 m2, die geschikt is als werkruimte, vergaderruimte, presentatie- of expositieruimte. Tenslotte is onder in de toren nog een ruimte van 34 m2, totaal netto 115 m2.

Het rondeel is via een sluis met het ernaast gelegen kantoor verbonden. In deze sluis bevindt zich een toilet.

Huurprijs: € 1.500,- excl. b.t.w. per maand.

Aanvaarding:
In overleg.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Geschiedenis:
Eind 16e eeuw werd onder het bestuur van stadhouder prins Maurits van Deventer een ‘moderne’ vesting gemaakt met bolwerken, ravelijnen en brede grachten. Deze waltoren of ‘rondeel’ werd opgenomen in de buitenste stadsmuur. Over de stadsmuur loopt nog de weergang, die aansluit op de toren. Achter de toren is bij de restauratie in 1970 de oorspronkelijke straat met oude bestrating blootgelegd, die bijna een meter lager ligt dan de huidige straat Achter de Muren Zandpoort.
In 1995 is de verdiepte straat en de weergang overkapt, waardoor een bijzondere ruimte ontstond voor het architectuurcentrum Rondeel. De overkapping en glasgevels zijn modern en eigentijds, waardoor het middeleeuwse bolwerk sterk zijn eigen, middeleeuwse karakter behoudt. Het is een contrast, maar tegelijkertijd vormt het samen een harmonieus geheel met een volstrekt unieke sfeer.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 115 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 115 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring