Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Maagdenburgstraat 14 in Deventer 7421 ZC

Maagdenburgstraat 14

7421 ZC Deventer
Huurprijs € 5.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Weteringen” te Deventer gelegen riante bedrijfshal ter grootte van ca. 1.100 m² en ca. 250 m² moderne kantoorruimte op de begane grond en ca. 250 m² kantoorruimte op de verdieping, totaal ca. 500 m² kantoorruimte.
Het object ligt op een zichtlocatie op ca. twee autominuten van de autosnelweg A1. Het stadscentrum van Deventer met alle voorzieningen is met ca. 10...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² In units vanaf 1100 m²
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Weteringen” te Deventer gelegen riante bedrijfshal ter grootte van ca. 1.100 m² en ca. 250 m² moderne kantoorruimte op de begane grond en ca. 250 m² kantoorruimte op de verdieping, totaal ca. 500 m² kantoorruimte.
Het object ligt op een zichtlocatie op ca. twee autominuten van de autosnelweg A1. Het stadscentrum van Deventer met alle voorzieningen is met ca. 10 autominuten bereikbaar.
Op bedrijventerrein “De Weteringen” bevinden zich diverse gerenommeerde bedrijven, zoals Auping, Heineken en Kappa Zedek.

Indeling:
Entree kantoorruimte. Door het gebruik van grote glaspartijen is de entree licht, modern en toegankelijk. Toegang tot alle kantoorkamers op de begane grond en de verdieping, alsmede de toiletgroepen en opslagruimten (ca. 250 m² per verdieping, totaal ca. 500 m²).
De kantoorruimte is geheel gestoffeerd en verder voorzien van centrale verwarming, topkoeling, een brandmeldsysteem, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en zonwering (lamellen).

De functionele bedrijfshal (hoogte ca. 6.5 meter) is zowel via de kantoorruimte bereikbaar als van buitenaf.
Voorzieningen bedrijfshal:
- 4 overheaddeuren
- verlichtingsarmaturen
- betonvloer

Rondom het bedrijfscomplex zijn 12 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming: “Bedrijventerrein (art. 9)”, met als functie-aanduiding: “Bedrijf tot en met categorie 4.2”.
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Huurprijs: € 5.500,- excl. b.t.w. per maand (€ 66.000,- excl. b.t.w. per jaar).

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² Vrije hoogte 650 cm Energie Energieklasse B Energie einddatum 09-05-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1100 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
1100 m²
In units vanaf
1100 m²
Vrije hoogte
650 cm
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
500 m²
In units vanaf
500 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring