Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Arnsbergstraat 9 A6 in Deventer 7418 EZ

Arnsbergstraat 9 A6

7418 EZ Deventer
Huurprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "Kloosterlanden" bieden wij een representatieve zelfstandige bedrijfshal met kantoorruimte te huur aan. De unit is geschikt voor diverse doeleinden en heeft een oppervlakte van 100 m² over twee bouwlagen. De hoogte van de bedrijfshal is 7,2 meter. Dit object is zeer geschikt voor een actieve ondernemer of een hobbyist. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit totaal 32...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "Kloosterlanden" bieden wij een representatieve zelfstandige bedrijfshal met kantoorruimte te huur aan. De unit is geschikt voor diverse doeleinden en heeft een oppervlakte van 100 m² over twee bouwlagen. De hoogte van de bedrijfshal is 7,2 meter. Dit object is zeer geschikt voor een actieve ondernemer of een hobbyist. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit totaal 32 bedrijfsunits, verschillend in grootte. Het onderhavige object is goed bereikbaar en gelegen op korte afstand van de op-/afrit van de Rijksweg A1.

Oppervlakten
Bedrijfshal: 75 m²
Kantoorruimte: 25 m²

Tot de bedrijfsunit behoort 1 parkeerplaats.

De bedrijfsunit wordt aangeboden met de volgende voorzieningen
- overheaddeur met separate loopdeur;
- gecoate vloer;
- toilet en douche.

De kantoorruimte wordt aangeboden met de volgende voorzieningen
- pantry v.v. koelkast;
- CV installatie en airco installatie.

Optioneel wordt aangeboden
- hefbrug;
- stelling;
- verrijdbare werkbank;
- wasmachine en droge;
- twee ruime bureaus;
- roldeurkasten.

De bereikbaarheid van het Bedrijventerrein “Kloosterlanden” is uitstekend. In de directe nabijheid gelegen van de Rijksweg A1 en op loopstand bevinden zich enkele bushaltes. Op het buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs: € 850,- excl. b.t.w. per maand

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Vrije hoogte 720 cm Oppervlakte kantoorruimte 25 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
75 m²
Vrije hoogte
720 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
25 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring