Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
A1 Bedrijvenpark in Deventer 7418

A1 Bedrijvenpark

7418 Deventer
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer. A1 bedrijvenpark ligt pal aan de A1. Het wordt een hoogwaardig en ruim opgezet bedrijventerrein.

De totale netto uitgeefbare grond bedraagt circa 56 hectare waarvan ongeveer de helft (het oostelijk deel) als eerste wordt uitgegeven. Er is momenteel nog ca. 49 hectare...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100000 m² In units vanaf 1000 m²
Lees meer

Omschrijving

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer. A1 bedrijvenpark ligt pal aan de A1. Het wordt een hoogwaardig en ruim opgezet bedrijventerrein.

De totale netto uitgeefbare grond bedraagt circa 56 hectare waarvan ongeveer de helft (het oostelijk deel) als eerste wordt uitgegeven. Er is momenteel nog ca. 49 hectare uitgeefbare grond beschikbaar. De hoofdstructuur van het park is opgesteld maar de verkaveling is flexibel. Op basis van de wensen wordt er maatwerk geleverd. Kavels zijn te koop vanaf 1.000 m² tot 100.000 m² of meer.

Door de ligging direct aan de A1 (Amsterdam – Hengelo) en op circa 10 autominuten van het knooppunt met de A50 (Eindhoven – Emmeloord) is het bedrijventerrein uitstekend te bereiken. De infrastructuur voor het eerste gedeelte (oostelijk) is aangelegd evenals de tunnel onder het spoortracé Deventer - Zutphen. De tunnel zorgt voor een directe ontsluiting tot de toe- en afrit van de A1 afrit 24. Vanaf het bedrijvenpark is de stad goed bereikbaar. In circa 10 minuten bent u in het centrum van Deventer.

Het vigerende bestemmingsplan A1 Bedrijvenpark heeft de bestemming bedrijventerrein en laat bedrijven toe tot en met categorie 3.2. Een aantal locaties op het terrein zijn middels functieaanduiding tevens bestemd voor; specifieke vorm van bedrijventerrein - distributie- en opslagbedrijf en/of specifieke vorm van bedrijventerrein - facilitaire voorzieningen. Conform het bestemmingsplan is er een bebouwingspercentage toegestaan van maximaal 75% en minimaal 50%. De maximale bouwhoogte is per zone verschillend. Aan de zuidzijde is de maximale bouwhoogte 8 meter en aan de noordzijde maximaal 20 meter, met uitschieters tot 30 meter. De vrijstellingsmogelijkheid is 10 procent.
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1000 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Door de ligging direct aan de A1 (Amsterdam – Hengelo) en op circa 10 autominuten van het knooppunt met de A50 (Eindhoven – Emmeloord) is het bedrijventerrein uitstekend te bereiken. De infrastructuur voor het eerste gedeelte (oostelijk) wordt op dit moment aangelegd evenals de tunnel onder het spoortracé Deventer - Zutphen. De tunnel zorgt voor een directe ontsluiting tot de toe- en afrit van de A1 afrit 24 en is volgens planning eind 2014 klaar. Vanaf het bedrijvenpark is de stad goed bereikbaar. In circa 10 minuten bent u in het centrum van Deventer. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
100000 m²
In units vanaf
1000 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
490000 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.