Mijn favorieten

Aankoop en aanhuur

De kans is groot dat u al weet wat voor soort bedrijfsobject u zoekt. Het vinden van een geschikt pand voor uw bedrijfsvoering kan echter lastig zijn omdat bijvoorbeeld het aanbod niet aansluit bij wat u in gedachten heeft. In een persoonlijk gesprek vertalen wij uw wensen in een zoekprofiel en daarna gaan wij actief voor u aan de slag. Wij kijken verder dan alleen het huidige aanbod. Dankzij ons brede netwerk, weten wij vaak wanneer een pand op de markt komt nog voordat het is aangemeld op internet. Onze aankoop- en aanhuurbegeleiding is altijd maatwerk.
 
Zodra we een optimale locatie voor u hebben gevonden gaan we onderhandelen over de koop- of huurprijs. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.
 
Als er een overeenstemming is bereikt wordt de koop- of huurovereenkomst opgesteld, welke wij zorgvuldig controleren en met u bespreken. Wanneer alle partijen hebben getekend, plannen we de oplevering / overdracht met u en de wederpartij in. Ter plekke bekijken we of alles volgens afspraak is geregeld.
 
Als u de sleutel van uw pand in handen heeft gaat onze service gewoon door. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.