Mijn favorieten

Verkoop en verhuur

Het verhuren en verkopen van bedrijfsonroerendgoed is één van onze specialismen. Door onze interesse in alles wat zich in- en rondom ons werkgebied afspeelt, zijn wij 100% up to date. Voeg deze informatie samen met de studies die wij hebben gevolgd, de diploma’s die wij hebben behaald, de bijeenkomsten die wij hebben bijgewoond, de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, de contacten die wij met ons netwerk onderhouden en een bedrijfsmakelaar met een geniaal brein in zijn vak is geboren. 
 
U kunt van samenwerking met ons het volgende verwachten:
  • een realistisch beeld van de markt en de te verwachten kansen
  • een advies op maat, eventueel onderbouwd met reeds plaatsgevonden transacties
  • een professionele, actieve en persoonlijke aanpak
  • een courtage-afspraak op maat
 
Indien u besluit om via BMO Bedrijfsmakelaars uw bedrijfsonroerendgoed te verhuren of verkopen, dan brengen wij het object onder de aandacht bij potentiele zoekers via Funda in Business, onze eigen website en social media. Tevens benaderen wij mensen uit ons eigen netwerk.
 
Als we een kandidaat hebben gevonden, stellen we de overeenkomst voor u op. Als de sleutel van het pand is overgedragen gaat onze service gewoon door. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.