Mijn favorieten

Stap aan boord! Start je winkel hier!

Een website voor retailers, van retailers en door retailers: www.startjewinkelindeventer.nl

Zoek je ruimte voor je winkel in de binnenstad van Deventer? Wil je informatie en praten over jouw ideeën, ambities en plannen? Dan ben je bij de website ‘Start Je Winkel In Deventer’ aan het goede adres.

De eerste website met een compleet overzicht van beschikbare winkelpanden in de binnenstad van Deventer.
Een overzicht van alle winkels in de binnenstad ingedeeld per branche.
Verhalen van inspirerende ondernemers over hun winkel, zichzelf , hun ervaringen en tips voor wie een winkel in de binnenstad wil starten.
Overzicht met handige links over ‘Hulp bij starten en ondernemen’.
Een prijzenkast waar wij trots op zijn.
Onze mening: Deventer is de leukste winkelstad van Nederland. De feiten? Kijk in onze prijzenkast. Kom kijken. Zet je auto op de Worp. Stap aan boord van het pontje over de IJssel. Wandel op je gemak de binnenstad in. Kijk rond, proef de sfeer en onderzoek de mogelijkheden. Of pak de trein. Vanaf het station ben je in vijf minuten in de binnenstad. Wij vertellen je graag alles over Deventer, over ons en de mogelijkheden om hier jouw winkel te beginnen. Ga naar www.startjewinkelindeventer.nl

Meteen meer weten over de beschikbare locaties voor uw winkel in de binnenstad van Deventer? Een afspraak maken? Bel of mail ons!

---BMO Bedrijfsmakelaars, Dorpsstraat 26 G, 7391 DE Twello, tel.nr.: 0571-287160, e-mail: info@bmobedrijfsmakelaars.nl----

‘Start Je Winkel in Deventer’ is een samenwerking van de Vereniging van Commercieel Onroerend Goed (VCOD) voor de binnenstad van Deventer, het MKB Deventer en de Gemeente Deventer.